Verzendbeleid

ons werkt samen met grote internationale rederijen zoals FedEx, SF Express, DHL, UPS en EMS die met lokale koeriers werken - hierdoor kunnen we rechtstreeks bij u afleveren en we zijn er trots op u vaste verzendkosten aan te bieden.
Onze levering duurt 5-14 dagen; Bestel en geef het trackingnummer binnen 24 uur door, het zijn de vervoerder en de overheid die beslissen wanneer je bestelling wordt afgeleverd.
U wordt in rekening gebracht wanneer uw bestelling is geplaatst en alle betalingen zijn onderworpen aan verificatie en goedkeuring voorafgaand aan verzending en het kan enkele dagen duren om te verwerken. Om creditcardfraude te voorkomen, kunnen bestellingen met onjuiste factuurgegevens of waarvoor aanvullende verificatie vereist is, worden vertraagd en/of geannuleerd.

verzending proces
We beginnen onmiddellijk met het verwerken van uw bestelling, dus we kunnen geen wijzigingen aanbrengen (inclusief adreswijzigingen) nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Wij leveren alleen op het adres dat u bij de bestelling heeft opgegeven. U wordt alleen gefactureerd voor verzonden artikelen, samen met de toepasselijke verzend- en belastingtarieven.
Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail.
Wij verzenden alleen op werkdagen en niet op zaterdag of feestdagen.
We hebben gemiddeld 1-2 werkdagen nodig om uw bestelling te verwerken. Voor sommige artikelen kan het langer duren, vooral rond feestdagen (tot 10 dagen) of wanneer uw bestelling populaire artikelen bevat die problemen met de beschikbaarheid van de voorraad ondervinden. Bestellingen worden verzonden zodra de beschikbaarheid van het artikel is bevestigd.
Bij het bestellen van meerdere artikelen kan het voorkomen dat de producten apart worden verzonden en op verschillende data aankomen vanwege de verschillende locaties van de productiepartners.

leveringen
Zodra uw bestelling is verzonden, is de geschatte levertijd tussen de 7 en 21 werkdagen, afhankelijk van het land of de regio. Specifieke leveringsdata zijn niet gespecificeerd of gegarandeerd.

Ter informatie bieden wij de volgende geschatte levertijden:

Duitsland: 5-14+ dagen
*Opmerking: de hierboven vermelde dagen zijn schattingen in alleen werkdagen/werkdagen. Hoewel we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd wordt afgeleverd, kan adwwq.com niet verantwoordelijk worden gehouden voor omstandigheden waarover wij geen controle hebben, zoals: B. vereiste procedures voor post- of douane-inklaring, feestdagen, slecht weer, arbeidsconflicten, protesten, enz., en deze verstoringen kunnen vertragingen veroorzaken die onze oorspronkelijke leveringsschattingen overschrijden.
Rechten, belastingen en andere toeslagen:
Internationale zendingen kunnen onderhevig zijn aan invoerbelastingen, heffingen en/of inklaringskosten, die worden geheven zodra een zending het land van de ontvanger bereikt. Deze kosten zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de ontvanger.adwwq.com heeft geen controle over deze kosten en kan niet voorspellen wat ze kunnen zijn. Als een zending wordt geweigerd en geretourneerd, bent u verantwoordelijk voor alle toepasselijke invoerbelastingen en verzendkosten voor retourzendingen.
Douaneregels verschillen sterk van land tot land. Als u vragen heeft, raden we u aan contact op te nemen met uw lokale douanekantoor voor meer informatie.
Verloren/gestolen/beschadigde pakketten:
adwwq.com is niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde pakketten. Als uit uw tracking blijkt dat uw pakket op uw adres is afgeleverd en u het niet heeft ontvangen, meld dit dan en/of dien een claim in bij uw respectieve vervoerder.
Opmerking: we gebruiken de tijdstempelinformatie van de trackinglink en de leveringsbevestiging van de vervoerder bij het controleren van schade of retourverzoeken en we kunnen uw claim mogelijk niet honoreren als deze niet wordt gemeld.

Verkeerde adres disclaimer:
Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat het ingevoerde verzendadres correct is voordat hij een bestelling plaatst. We beginnen onmiddellijk met het verwerken van uw bestelling, dus we kunnen geen wijzigingen meer aanbrengen in een bestelling nadat deze is geplaatst. Als de bestelling al is verwerkt door onze verzendafdeling, kunnen we deze niet ophalen om een ​​adreswijziging door te voeren.
Retour bericht
We stellen uw feedback, vragen of zorgen zeer op prijs. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen op service@adwwq.com om ons te laten weten hoe het met ons gaat. We nemen uw feedback zeer serieus en streven altijd naar verbetering.